Capitolul 5- 2 in 1.

BellaPOV

Sarutul sau s-a oprit si el s-a uitat in ochii mei… victorios?!

–          “Sarutati foarte bine Miss Bella!” da… asta este cel mai ciudat compliment pe care l-am primit.

–          “Si dumneata saruti bine… daca nu mai bine? Sa inteleg ca aveti experienta… in acest domeniu?” ce prostie am putut sa zic.

–          “Hm… sunteti prima care ma intreaba… asta in… acest mod…? Dar ca sa iti raspund la intrebare, Da, am o oarecare experienta…”. Stiam ca e prea frumos sa fie singur, fara partenera.

–          “Sa inteleg ca aveti o partenera?” intreb uitandu-ma in orice alta directie decat in ochii lui. Lacrimile iar mi-au invadat obrazul cand am observat ca a trasarit la intrebarea mea.

–          “Nu, nu am o partenera… inca. Miss Bella, de ce plangi?Am spus ceva gresit… iar?” mi-a ridicat barbia cu mana. Si se uita in ochii mei care inca priveau spre podea. El urma sa aiba o partenera… de ce ma doare atat lucrul asta?

–          “Uitate-te la mine!” mi-a ordonat. Mi-am ridicat usor ochii si i-am surprins privirea ingrijorata. De ce era ingrijorat pentru mine?

–          “Miss Bella, ce se intampla cu dumneavoastra? Azi dimineata erati asa hotarata, asa directa, la cursa la fel si acum?” m-a strans la pieptul lui si simteam cu ma linistesc, lacrimile dispareau rapid… mai rapid decat au venit.

–          “Va simtit mai bine?” m-a intrebat fara sa-mi dea drumul.

–          “Putin mai bine.” Am simtit cum buzele i se curbeaza intr-un zambet discret, dar mandru.

AlicePOV

Miau!

Don Jazz ma iubeste.

Eu il iubesc pe Don Jazz.

Cantam in timp ce imi cautam rochia perfecta pentru o intalnire cu cel mai frumos barbat de pe planeta. Cea neagra e perfecta. Stiu stiu ar trebui sa port ceva colorat dar sa fim seriosi nu vreau sa par ca o copila care poarta roz.

Jazz ma asteptat sub cortul alb din mijlocul curtii sau stai cum l-a numit Miss Bella… “foisor”? In fine… sunt prea nerabdatoare sa aflu ce doreste sa-mi comunice, printul meu.

El ma astepta acolo. Era imbracat foarte elegant.

Si parea putin agitat…  mai intreb de ce?

Sper sa fie bine.

Am grabit pasul ca sa aflu ce se intampla.

Cand ma zarit bucuria i se putea citi in ochi. Doamne cat de superb este.

–          “Scumpa mea Miss Alice. Nu te-am adus aici doar pentru a mai povesti. As dori sa-ti cer ceva.” A spus cat de serios putea. Ce vroia sa zica?

–          “Miss Alice doresti sa-ti petrece restul vietii cu mine, Don Jasper? Doresti sa fii sotia mea?”ma intrebat asezandu-se in genunchi cu un inel in mana.

–          “Eu… eu…” Ce sa-i raspund?

RosePOV

Ce se intampla cu mine? Am vomitat tot micul dejun desi aveam o pofta de mancare imensa. Hmm… sper sa nu fie de la… intalnirea cu Don Emmett. Sper sa nu-mi fi dat vreo boala.

Am mers la biblioteca sa caut intr-o carte… si am gasit simptomele. Pofta de mancare, greata, dureri de burta, intarzierea menstruatiei….INSARCINATA?!

Nuuuuu nu se poate cum sa fiu insarcinata?!

Informatia a venit ca un pumn in fata si am cazut pe jos fiind cuprinsa de intuneric.

BellaPOV

Don  Edward a plecat impreuna cu fratii sai acasa dupa cina asa ca eu m-am dus la culcare.

A doua zi dimineata nu le-am putut vedea pe cele doua dame, Miss Alice si Miss Rose, decat la micul dejun. Oare unde au disparut.

In cele din urma am decis sa merg la biblioteca sa citesc o carte… sa ma mai relaxez. Am intrat in biblioteca si… si… O doamne Miss Rose era lesinata in fata mea cu o carte deschisa langa ea. Am aruncat o privirea rapida prin carte sa vad ce a adus-o in aceasta stare si… pofta de mancare, greata, dureri de burta, intarzierea menstruatiei…. O NU! Miss Rose este gravida.

Vai saraca. Am tipat dupa Consuela sa vina sa ma ajute sa o asez pe canapéa si sa aduca un pahar mare cu apa si putin vata imbibata in spirt.

A venit repede cu paharul  si vata, le-a asezat pe masa si ma ajutat sa o ridic pe Miss Rose. Dupa ce am asezat-o pe pat, am luat vata si i-am trecut-o usor prin fata nasului, mirosul puternic al spirtului trebuia sa o scoale indata. Si asa a si facut. Ea a strambat din nas si a deschis ochii.

–          “Ce s-a intamplat?!” a intrebat ea nedumerita. I-am facut semn Consuelei sa plece, am luat paharul de apa si i l-am dat lui Miss Rose sa ia cateva guri.

–          “Trebuie sa vorbim.” I-am spus scurt si fata i s-a intristat.

–          “Ah, Miss Bella de ai stii ce nenorocire ma paste.” A inceput sa planga.

–          “Miss Rose calmeazate! Nu faci bine copilului.” Am spus in soapta.

–          “TE rog, TE implor Miss Bella, nu spune nimanui de acest copil, mai ales lui Don Emmett. E ultimul lucru pe care as dori sa-l alfe. O sa ma urasca daca va afla.

–          “Miss Rose, ai cuvantul meu ca nu voi spune nimanui. Nici lui Miss Alice daca asta este ceea ce tu iti doresti.” Miss Bella incearca sa-ti pastrezi calmul in acest fel va fi si ea calma.

11 Comments on “Capitolul 5- 2 in 1.”

  1. stefidanutza Says:

    dragutz:X:x:))) cam ciudat ca a ramas asa repede gravida si ca alice e ceruta in casatorie:))):))

  2. vanillaalexa Says:

    interesant capitol:X
    dar dupa parerea mea(si sper sa nu te superi) lucrurile sau intamplat cam repede, cred ca am pierdut ceva;)) adica alice e ceruta in casatorie si rose gravida? cand s-a intamplat? ca eu, sincer, chiar nu inteleg nimic, m-ai lasat in ceata:)
    oricum mi-a placut capitolul si abia astept cap urmator:)
    kisses

  3. miniiiii Says:

    Uhu :))
    Una ceruta in casatorie alta insarcinata 8-|
    Ma bucur ca ai pus capitoul asa repede : x
    Spor la scris in continuare ❤

  4. campire Says:

    asa de tare!si rosalie cum a lesinat … a fost superb!presupun ca asa se intamplau lucrurile atunci … repede dar pana la urma cati ani au?
    oricum mi-a placut!
    P.S. : in ce capitol ne vei spune ce va fi copilul lui Rose?


  5. da stiu ca am cam grabit actiunea….
    imi pare rau daca v-am dezamagit
    sper ca urmatorul capitol (marti sau miercuri) daca am dispozitie buna poate chiar in seara asta[cadou de pasti] dar nu promit nimic, sa fie mai pe intelesul vostru, voi scrie din pespectiva lui Rose si Alice:D

  6. nikkinicol2 Says:

    saracutele…insarcinata…
    si alice va accepta oare?:))

  7. Paper.doll Says:

    opa..
    cate suprize intr-un singur cap..
    sarutata,ceruta,insarcinata:))
    ce discutie au avut dupa sarut=))prea funny
    super cap:X

  8. zapacitad3min3 Says:

    deci miss rose este insarcinata
    saracuta

    si alice cu jazz ce dragut:X:X:X:X:X:X:X

  9. Marceee`:x Says:

    yup:>
    dar oamenii astai grabiti mai sunt=))
    miss rose insarcinata miss alice ceruta in casatorie
    😐
    si miss bella sarutata:>si indragostita
    😡

  10. Lexxa Says:

    nu te supara ca intreb dar cand a avut timp rose sa ramana gravida daca emmett a venit ieri si a doua zi ea a lesinat?
    Povestea este interesanta dar prea grabesti actiunea.


Leave a comment